Update mijn Personal Body Plan; hoe gaat het nu?

Ruim 3 maanden geleden begon ik met mijn Personal Body Plan (PBP). Met mijn PBP wil ik mijn laatste zwangerschapskilo’s kwijt raken en weer fitter worden. Ik wil me graag weer fijn in mijn vel voelen, maar ik wil dit op een gezonde en verantwoorde manier doen. Een tijdje terug vertelde ik je al over de start van mijn plan, nu geef ik je de eerste update!

Hoe bevalt het Personal Body Plan?

Ik zal je meteen zeggen: ontzettend goed! Het is goed “vol te houden” om in dieet-taal te praten. Ik ben nu zeker 3 maanden bezig, train 3 tot 4 keer per week in de gym en eet elke dag lekkere en gezonde dingen. Ook lees ik elke werkdag een gedragsles en heb ik elke dag even contact met mijn coach. Ze helpt me echt vooruit met goede tips en als ik er even doorheen zit helpt ze me weer de goede weg op. Ik kijk qua eten elke dag naar de macro’s van mijn voeding en zorg er zo voor dat ik voldoende eiwitten, koolhydraten, vetten en andere belangrijke stoffen binnenkrijg. Zolang ik van alles voldoende eet, kan ik eten wat ik wil. Dat betekent dus ook dat ik gewoon frietjes kan eten of af en toe een stukje chocolade. Uiteindelijk draait het maar om één ding; portie-controle.

Kleedkamer selfie na 3 maanden personal body plan

Dat klinkt allemaal heel leuk, maar heb je ook resultaat?

JA! Ik ben iets meer dan 4 kilo kwijt en behoorlijk wat centimeters. Ik pas bijna alle kleding weer die ik voor de zwangerschap ook paste en ik voel me fitter dan ooit! Ik eet beter, sport meer/anders en zit gewoon beter in mijn vel. Ik voel me niet rot als ik nee zeg tegen een stukje taart, maar voel me ook niet meer schuldig als ik wél een stukje neem. Mijn hele mindset met betrekking tot eten, trainen en leven is gewoon veranderd. Ik heb nog iets minder dan 3 maanden te gaan en ben benieuwd wat ik nog meer kan bereiken.

Ik houd je op de hoogte!

Volg mijn blog gemakkelijk met Bloglovin

15 gedachten over “Update mijn Personal Body Plan; hoe gaat het nu?

  1. Super dat het zo goed gaat. Ik zit er ook aan te denken om mij in te schrijven bij pbp. Maar voor mij is het op dit moment heel veel geld (leven namelijk van een salaris) ik denk dat ik gewoon moet beginnen met de sportschool.

    1. Het is ook veel geld in 1 keer, maar voor mij was het de investering waard. Ik kan me voorstellen dat je er even mee wacht, je kunt al een goed begin maken door trainen in de gym al onderdeel van je routine te maken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge