logo

 Welkom!

Als je mij een paar jaar geleden had gezegd dat ik nu een website zou hebben waarmee ik andere vrouwen inspireer en aanmoedig, dan had ik je niet geloofd. Ik dacht dat zoiets alleen voor anderen was weggelegd en dat ik daar alleen van kon dromen. Gelukkig durfde ik de stap te zetten om die droom waar te maken, want zie waar ik nu ben!

Mijn naam is Marloes en ik geniet ervan om te zien hoe ik anderen kan inspireren en motiveren om het mooiste leven te leiden wat ze kunnen leiden. Ik ben opgegroeid in Huissen en op mijn 18e ben ik verhuisd naar de mooie stad Maastricht waar ik Arts and Culture heb gestudeerd. Na het afronden van mijn bachelor ben ik via een korte omweg vlakbij Nijmegen gaan wonen en ben sindsdien getrouwd en heb twee prachtige dochters gekregen, Sophie en Fenne.
Ik ging werken in de financiële dienstverlening, omdat ik toch geld “moest” verdienen. Om mijn creatieve kant te blijven prikkelen startte ik een blog; Mooier Leven; over alles wat voor mij het leven mooier maakt. Van gezond leven, genieten van de dagelijkse dingen en het moederschap tot letterlijk “mooier leven” door middel van beauty en wellness. De blog is nu uitgegroeid tot een plek waar ik andere vrouwen (en een aantal mannen) mag inspireren en motiveren om hun leven mooier te maken.

Na een tijd te hebben geblogd startte ik mijn eigen bedrijf Een Kopje Tekst en kort daarna nam ik ontslag om mijn droom waar te maken. Ik begon met een cursus lifecoaching en nu combineer ik mijn twee passies; schrijven en inspireren in twee bedrijven! Als personal cheerleader werk ik met vrouwen die een droom hebben, maar niet weten hoe ze deze werkelijkheid kunnen maken. Zij zijn gemotiveerd en durven (met een liefdevol duwtje) stappen te zetten.

Ben jij ook klaar voor jouw droomleven?