Ontdek de 6 leukste Disney kostuums voor je kind

Disney blijft natuurlijk een echt sprookje voor de meeste kinderen. Mijn oudste dochter droomt ook regelmatig weg bij de films van Frozen of Assepoester. Natuurlijk vindt ze het ook heerlijk om deze avonturen na te spelen. Ik heb daarom pasgeleden een mooie verkleedkist gekocht. In de kist heb ik feestkleding gestopt, maar ook de leukste Disney kostuums. In mijn blog heb ik dit keer een lijstje gemaakt met de leukste Disney kostuums die ik voor mijn dochters (dus ook voor Fenne als ze straks ouder is) heb uitgezocht.

Belle & het Beest

Dankzij de nieuwe Belle & het Beest film is Sophie weer helemaal verslingerd aan deze klassieker. Uiteraard heb ik een Belle kostuum in de kist gestopt. Mocht je nog een leuk Halloween Kostuum zoeken dan zit je ook meteen goed. Op het internet heb je prachtige kostuums van het beest!

Nemo

Natuurlijk zijn mijn kinderen nog steeds een enorme fan van Nemo. Mijn dochter was dan ook helemaal verbaasd toen ik ineens met een Finding Dory kostuum aankwam zetten. Het is absoluut een leuk kostuum voor de variatie. In plaats van een prinses speelt Sophie nu regelmatig een vis na!

Frozen

Natuurlijk mag Frozen al helemaal niet ontbreken in de verkleedkist. Op het internet kun je zoveel leuke kostuums van de films vinden. Van een Elsa kostuum tot Olaf; echt alles is terug te vinden. Ik heb in mijn kist zelfs wel drie Frozen kostuums zitten. Zo kan Sophie de hele dag Frozen spelen en Let it go zingen.

Tinkerbell

Nee het is geen prinses, maar Tinkerbell behoort ook tot de favorieten van Sophie sinds kort. Ik heb er één kostuum van in zitten, maar Sophie draagt regelmatig de Tinkerbell jurk (als ze niet Elsa is).

Assepoester

Natuurlijk mag tussen de Disney prinsessen Assepoester niet ontbreken. Mijn dochters hebben nu een prachtige ballroom jurk in de kist zitten. Met een Assepoester kostuum voelen ze zichzelf vast echt een prinses.

De kleine zeemeermin

De kleine zeemeermin spreekt natuurlijk tot de verbeelding. Mijn dochter gaat het liefst met het kostuum in bad. Natuurlijk kan dit helemaal niet, maar het is wel een leuk kostuum om erbij te hebben. Eventueel kan je ook nog maskers aanschaffen van de vissen. Als er kinderen komen spelen kunnen de andere kinderen verkleed gaan als vis. Of als één van de andere prinsessen!

Ik vind de jurken zo leuk, bijna jammer dat ze mij niet meer passen… Als het zou kunnen, dan was ik elke dag een prinses!

Welke prinses zou jouw dochter (en jij) wel willen zijn?

Volg mijn blog gemakkelijk met Bloglovin

Dit artikel is een samenwerking met  Funidelia. Deze jurken en nog veel meer zijn allemaal via de webshop te bestellen; ook voor volwassenen.

12 gedachten over “Ontdek de 6 leukste Disney kostuums voor je kind

  1. Leuk, verleden voor kinderen. ik heb al twee dierenpakken én een piratenpak in huis. nu wil voor mijn zoontje graag een ridderkostuum. Die loopt namelijk tegenwoordig steeds met zn zwaard en schild door de kamer (ala mike de ridder, haha)

    1. Ahw ja dat is ook zo leuk! Verkleedjurken zijn ook niet perse alleen voor meisjes, als ik een jongetje had gehad zou die van mij ook prinsessenjurkjes aanmogen als hij dat wil! ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge