Mijn ervaring met Bloomon

Toen Niels mij vroeg wat ik voor Moederdag en mijn verjaardag wilde hebben, hoefde ik niet lang na te denken: ik wilde een Bloomon abonnement! Het leek me heerlijk om elke twee weken een bos verse bloemen in huis te hebben. Inmiddels heb ik vier keer een bos ontvangen dus ik dacht: laat ik mijn ervaring met Bloomon delen!

Pagina.jpg

Unieke bloemen die tot 14 dagen kunnen staan

Dat is in een notendop wat Bloomon belooft. En in de weken dat het niet zo belachelijk heet was stonden de bloemen ook twee weken. Bij de eerste levering van de bloemen krijg je een boekje met tips hoe je de bloemen het beste onderhoudt, je krijgt een herinnering-sms dat je bloemen vers water nodig hebben en bij elke levering staat er nog een keer aangegeven wat je het beste kunt doen om de bloemen goed te verzorgen. De bezorging wordt ook een aantal keer aangekondigd, twee keer per e-mail en één keer een sms. Deze extra service is erg fijn, helemaal omdat ze een tijdsbestek van maar 1 uur aangeven én de bezorger ook elke keer nog ruim op tijd is geweest. Daar houd ik van!

En de bloemen?

Die zijn elke keer heel bijzonder. Je kunt zien dat het boeket zorgvuldig is samengesteld en dat de bloemen super vers zijn. Vaak zitten ze bij levering nog dicht en bloeien ze op gedurende de tijd dat je de bos hebt staan. Ook zit er nauwelijks “groen” bij, dan bedoel ik die goedkoop-ogende takjes die je als opvulling in een boeket krijgt. Het is echt elke keer een volle bos met heel veel bloemen. Als ik de bloemen twee weken laat staan moet ik tussendoor wel minimaal één keer het water verversen en de vaas schoonmaken. Ook moet ik er soms een bloem tussenuit halen die niet meer mooi is, maar dat is met een gemengde bos natuurlijk sowieso sneller en een kat die ’s nachts kleine hapjes neemt helpt ook niet echt.

Toen ik het abonnement afsloot kon ik kiezen uit een gratis vaas of korting. Nou vond ik om het te proberen erg duur, dus ik koos voor 4x 25% korting op een bos. Nu ben ik erg enthousiast en wil ik het abonnement nog wel een tijd aanhouden, maar heb ik wel een beetje spijt dat ik niet toch voor de vaas heb gekozen. De bossen zijn echt bedacht om op de Bloomon vaas te zetten, dus die eenmalige “investering” ga ik waarschijnlijk nog wel doen.

Wil je ook een abonnement op Bloomon maar dan mét een gratis vaas?

Dan kun je gebruik maken van deze link om een abonnement af te sluiten. Dan krijg jij een gratis vaas bij je eerste bos bloemen en krijg ik een gratis bos bloemen: win-win toch?

Waar zou jij je Bloomon bos neerzetten?

Volg mijn blog gemakkelijk met Bloglovin

4 gedachten over “Mijn ervaring met Bloomon

  1. :)))…wonderful, there ist is the summer :))…i nearly can smell ist 😀 😀 :D….thank you for this wonderful inspiration! Have a nice day and best wishes from hotel ötztal ;9 yous Nora <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge