Mijn eerste Styletone box

Zoals jullie inmiddels weten, vind ik het heel erg leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ik laat me met bijvoorbeeld de Healthbox graag verrassen op het gebied van gezonde en verantwoorde producten. Tegenwoordig stel ik aan make-up ook hogere eisen dan vroeger, als het gaat om verantwoorde producten. Zo gebruik ik liever geen producten waar te veel parfum aan toe is gevoegd en als ik weet dat het getest is op dieren dan koop ik het niet. De Styletone box bevat elke maand minimaal 5 full-size producten én deze zijn ook nog eens 100% diervriendelijk; daar houd ik van! Ik kon het dus niet laten om een maandabonnement te nemen op deze box. Hier lees je een korte samenvatting van mijn ervaringen met deze box.

De inhoud van de styletone box van Maart

De eerste bestelling deed ik laat in de maand, waardoor ik de box ook vrij laat heb ontvangen. De volgende box volgt daarom ook snel op deze, dus ik houd mijn eerste ervaringen met de inhoud van deze box kort ;). De box bevat zoals ik al zei 5 full-size producten en deze komen voornamelijk uit het buitenland. Het zijn dus producten die je hier niet snel op het schap ziet liggen in de winkel, wat het dus heel bijzonder maakt om ze te hebben! De box van de maand maart bevatte een serum, een lipgloss, een lip-potlood, een oogpotlood en een minerale oogschaduw.

Het serum is lekker fris voor de huid, maar voelt zodra hij is opgedroogd wel een beetje trekkerig aan. Mijn huid is in 1 keer gelift als het ware, maar ik heb het liftende effect (gelukkig) nog niet echt nodig. Ook als hij helemaal is opgedroogd is make-up eroverheen geen succes, het wordt er een beetje vlekkerig van. Ik gebruik het serum daarom alleen voor het slapen gaan, dan maakt dit natuurlijk niet uit. De lipgloss ruikt heel erg naar munt en bij het opbrengen voelt het ook aan alsof je tandpasta op je lippen hebt gesmeerd. In het boekje wat bij de box wordt geleverd omschrijven ze het tintelende gevoel als een mini-botox behandeling. De lipgloss is niet plakkerig en draagt hierdoor dus heel fijn. Bovendien is het ook een geweldige kleur voor overdag met een mooie glans die voor een lipgloss lang blijft zitten.

Dan het lip-potlood. Mijn eerste gedachte was: “wat apart, hij is zwart”. Ik vond het een beetje raar, maar wel spannend om te proberen. Ik heb het potlood gedragen over een roze lippenstift en het stond super gaaf! In plaats van een zoet roze Barbie-mond kreeg het juist een heel stoere uitstraling. Hij smeerde heel goed uit en het was een beetje een semi-transparante laag die ook nog lang bleef zitten. Geheel tegen mijn verwachting in ben ik echt fan geworden van dit potlood! Een wit oogpotlood had ik al, maar deze is helderder en blijft beter zitten. Door dit potlood aan te brengen op mijn waterlijn krijg ik een mooiere oogopslag en ik raad het iedereen aan om eens te proberen!

Het laatste product wat ik probeerde uit de box is de minerale oogschaduw. Deze is antraciet grijs en ook geschikt voor mensen met een gevoeligere huid doordat er alleen natuurlijke stoffen voor zijn gebruikt. De pigmentatie is heel goed en je kunt er een heel mooie smokey-eye look mee maken. Al met al heb je aan deze box al voldoende als je begint met het aanleggen van een make-up stash; je kunt je huid verzorgen, ogen mooi opmaken en je lippen van een kleurtje voorzien. Ik ben erg blij dat ik deze box heb ontvangen en kijk al uit naar de volgende!

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge