Mijn 5 snelle beauty favorieten

beauty-favorieten

Als moeder van een drukke dreumes heb ik niet altijd tijd om mezelf helemaal op te maken en om mijn haar te doen. Helemaal niet op dagen dat we snel de deur uit moeten en mijn dochter er alles aan doet om dit te voorkomen. Omdat ik toch graag (enigszins) representatief de deur uit wil, heb ik een paar beauty essentials verzameld die er voor zorgen dat ik binnen 5 minuten helemaal klaar ben voor de dag. Deze 5 snelle beauty favorieten wil ik graag met jullie delen.

Ik wil niet elke dag mijn haar wassen, omdat ik het idee heb dat het daar juist sneller vet van wordt. Een nadeel hiervan is dat mijn haar vaak erg plat zit en totaal geen volume heeft. Om mijn haar ’s ochtends een snelle oppepper -en de uitstraling van net gewassen haar- te geven gebruik ik graag droog shampoo. Mijn ultieme favoriet hiervoor is Batiste – XXL volume. Deze geeft echt een mega volume boost aan mijn haar en een bijkomend voordeel is dat het mijn donkerdere uitgroei ook een beetje verdoezeld (ik ben wit-blond op dit moment). Voor ik de droog shampoo aanbreng borstel ik eerst snel mijn haar met de Tangle Teezer, deze werkt super snel, haalt pijnloos klitten uit mijn haar en trekt niet onnodig veel haar uit; ideaal als je weinig tijd hebt.

Nadat ik mijn haar in nog geen minuut heb gefatsoeneerd (ik trek het meestal omhoog in een staart, of ik neem mijn invisibobble om mijn pols mee om later nog een staart of knot te maken) smeer ik mijn gezicht in met SkinPerfection van L’Oreal. Dit is een getinte gezichtscrème, die zich aanpast aan je eigen huidskleur. Ik vind hem erg fijn, hij smeert makkelijk en zo heb ik niet perse foundation nodig om een egale teint te creëren wat ontzettend in tijd scheelt! Na mijn dagcrème breng ik nog mascara aan, momenteel is mijn favoriet Ace of Face Eyerule No4. Deze geeft extreem volume met maar 1 laag en hij is intens zwart. Ik heb deze ontvangen via de Styletone Box en zodra deze op is ga ik zeker een nieuwe kopen!

Mijn laatste onmisbare product om snel de deur uit te kunnen is een wattenstaafje. Als ik nog genoeg tijd heb om snel een eyeliner aan te brengen dan krijg ik die op drukke dagen nooit zoals ik wil. Ik trek hem daarna altijd bovenlangs altijd nog een keer na met een vochtig wattenstaafje en ik verwijder er haastige mascara spetters mee. Met deze stappen ben ik in nog geen 5 minuten klaar om te gaan én zie ik er toch verzorgd uit. Als ik meer tijd heb vind ik het wel heerlijk om langer de tijd te nemen 😉

Welke beauty producten zijn voor jullie onmisbaar op drukke dagen? 

Follow my blog with Bloglovin

0 gedachten over “Mijn 5 snelle beauty favorieten

  1. Handig als je haast hebt! Hier pak ik dan snel wat CC cream (van bourjois, ideaal) mascara en een doosje waar blush bronzer en highlighter in zit. Past perfect bij elkaar en is zo aangebracht. 🙂 Soms breng ik de avond van tevoren al wat droogshampoo aan (ik slaap altijd met mijn haar vast) zodat het goed in kan werken en ik het alleen nog uit hoef te borstelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge