Je hebt nu al een aantal dromen voorbij zien komen van jonge vrouwen, van eigen kleding label tot emigreren naar Barcelona. Dit keer deel ik het verhaal van Denise wat zij zelf heeft geschreven, plus een aantal voorbeelden van haar werk. Zij is fotografe van vastgoed en bezoekt dus regelmatig panden (en interieurs) om bij weg te dromen. Vandaag deelt zij haar droom en hoe zij deze achterna gaat.

Hallo allemaal!

Eerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Denise, een vrouw van 32 jaar jong, woonachtig in Schiedam en sinds dit jaar trotse eigenaresse van Staetement Vastgoed Visualisatie. Hoe deze droom tot stand is gekomen lees je in deze blog. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Al mijn hele leven heb ik een passie voor architectuur en interieurstyling. Zo verhuisden mijn poppen en barbie’s wel bijna elke dag en had hun huis elk mogelijke inrichting wel eens gehad. Door mijn aanhoudende passie besloot ik een studie binnenhuisarchitectuur te volgen en deze heb ik met een dikke 9 op mijn diploma behaald. Dat smaakte naar meer, veel meer! Maar wat wil ik dan precies gaan doen, want je kunt zooooveel kanten op. Hier heb ik lang over nagedacht tot het moment dat ik weer in aanraking kwam met een andere grote passie van mij: fotografie. Dat bracht mij op het idee om deze 2 passies te combineren: het fotograferen van vastgoed!

Het plan was er, nu de uitwerking nog! Ik ben vervolgens enorm aan het rond zoeken gegaan. Wat bestond er al allemaal op het gebied van vastgoedfotografie en hoe pakken andere bedrijven het aan? Er zwemmen in deze branche tenslotte ook al een hoop vissen en ik wil toch onderscheiden. Iets wat mij al snel duidelijk werd was dat ik allround moest gaan worden. Meer diensten aanbieden dan alleen fotografie. Dus toen begon mijn traject met het volgen van diverse studies.

  

Inmiddels bied ik het volledige dienstenpakket aan dat zo gewild is bij de makelaar. Naast de ‘standaard’ foto’s maak ik ook 360 graden foto’s. Hierbij kunnen klanten volledig in de rondte kijken, alsof zij zelf in de ruimte staan. Tijdens een video zweven klanten als het ware door de woning of het bedrijf. Zo’n virtuele rondleiding wordt ondersteund met muziek en door Funda gewaardeerd met een hogere ranking. De video’s zijn tevens te volgen op mijn YouTube kanaal.

Met een omschrijving worden de beelden versterkt en de belangrijkste kenmerken benoemd. Door het inmeten van een woning conform de NEN 2580 en het opstellen van een meetrapport hiervan worden woningzoekende van correcte informatie voorzien. Deze meting wordt tevens gebruikt voor de 2D en 3D plattegronden. Doordat deze plattegronden gemeubileerd zijn krijgt de klant direct een helder inzicht in de mogelijkheden. Klanten kunnen mij ook inschakelen voor de verkoopstyling. Door middel van het (her)stylen wordt de woning of het bedrijfspand voor een breed publiek optimaal gepresenteerd. Niet alleen ideaal voor een reportage, maar ook voor een bezichtiging of open huizen dag.

Post from RICOH THETA. – Spherical Image – RICOH THETA

Wat mij verder typeert is dat ik ook erg pietje precies en nauwkeurig ben. Staat er iets in beeld dat eigenlijk net niet thuis hoort op de foto of video dan haal ik dat eerst uit beeld, ook al kost dit meer tijd. Het is mijn passie en wat mij onderscheidend maakt. Nergens anders krijg je mijn gedrevenheid en enthousiasme. Mijn geduld en persoonlijkheid maken mijn bedrijf uniek. Dat begint steeds meer klanten op te vallen. Naast diverse particulieren opdrachten heb ik inmiddels ook 2 vaste makelaarskantoren waar ik wekelijks opdrachten voor uitvoer. En voor Beyond Reality Wellness, een nieuw te bouwen luxe loft met overnachtingsmogelijkheid en wellness, zal ik alle fases van de bouw vastleggen inclusief het uiteindelijke resultaat.

Mocht je het leuk vinden om een kijkje te nemen, mijn website is www.staetement.nl. Ook vind ik het leuk als je me zou volgen op www.facebook.com/staetement. En mochten er vragen zijn, stel ze gerust!

Tot snel!

Liefs Denise
Staetement Vastgoed Visualisatie

Bedankt voor jouw super inspirerende verhaal Denise!  Heel bijzonder om te zien wat je allemaal kunt doen met vastgoed fotografie. Ik wens je heel veel succes, we gaan vast nog veel werk van je zien! 

Hoe zou jij allround kunnen worden in jouw vak?

Wanneer jij ook je droom en je reis wil delen, kun je jouw verhaal mailen naar info@mooierleven.com o.v.v. Dromenvangers. Ik kijk er naar uit!

logo

Volg mijn blog gemakkelijk met Bloglovin