De Styletone box van april

Vlak nadat ik mijn eerste Styletone box had gekregen, ontving ik al de box van april. Normaal schijnt het pakket door de brievenbus te passen, maar deze keer zaten er grotere producten in en dus moest er iemand thuis zijn om de box aan te nemen. Ik verwachtte half een heel zwaar pakket, maar dit viel mee dus vol verwachting maakte ik de box open. In het boekje wat erbij zat werd verteld dat Styletone altijd 1 of 2 keer per jaar all-out gaat met (verzorgings-)producten die je ook niet elke maand nieuw nodig hebt. En wow wat ziet de inhoud er geweldig uit. Kort samengevat bevat de box deze maand een make-up tasje, argan olie, een lotion in een prachtig blikje, een lippotlood en foundation. Zoals al bekend van Styletone zijn alle producten dierproef-vrij en ook het tasje is gemaakt van faux-leather. 

Het make-up tasje is van het merk 29 cosmetics. Het is precies het juiste formaat om oogpotloden, lipstick en andere kleine make-up in te bewaren en kost €14,-. Ik heb het tasje dus meteen in gebruik genomen om mijn grote en nogal hectische make-up tas wat overzichtelijker te maken. Nu hoef ik nooit meer lang te zoeken naar het juiste oogpotlood of de lipstick die ik graag wil dragen.
De foundation is ook van het merk 29 cosmetics, aan de prijzige kant (€42,50) en daar was ik heel erg benieuwd naar. Het is een prachtig klein doosje, met onder de foundation een sponsje om het product op te doen. Ik ben heel kieskeurig als het gaat om de kleur foundation, want bij mij neigen ze snel naar oranje. Met het opbrengen zag ik echter meteen dat het (toevallig dat wel) precies de juiste kleur is voor mij! De kleur die ik ontving is de kleur “vintage light”. Het is een hele romige foundation gemaakt van druivenpit olie met een subtiele dekking die precies goed is als je weinig last hebt van oneffenheden, maar wel een egale look wilt creëren.

Het lippotlood is van het merk Avril en is een echt budget artikel, namelijk maar €4,-! Hij is niet getest op dieren, 100% natuurlijk en 48% organisch wat ik een erg grote pre vind bij make-up. De kleur is erg mooi roze-rood, maar hij blijft niet lang zitten. Gelukkig brengt hij heel makkelijk aan en voor dit geld wil ik er best een paar keer mee smeren op een avond ;). Zoals je op de foto’s kunt zien heb ik ook een ontzettend mooi blikje ontvangen met daarin de Hero cream van Figs&Rouge. Deze lotion kun je op je hele lichaam gebruiken , hij past zich aan de structuur van je huid aan en hij geurt heerlijk. Ik vind hem wel aan de prijzige kant, hij kost namelijk €21,78 en het is niet echt een groot blik.

Als laatste nog de Argan olie van Atlas argan (€12,95). Wat ik heel fijn vind aan deze olie, is dat hij echt óveral voor te gebruiken is. Ik smeer hem voor het slapen gaan op mijn gezicht om mijn huid te voeden, ik gebruik het op de puntjes van mijn haar en wat er na het smeren op mijn gezicht en haar blijft plakken op mijn handen smeer ik daar ook nog even lekker uit. Met maar één pompje heb ik voldoende om mijn gezicht, hals, haar en handen te verzorgen! Het bijzondere aan juist deze olie, is dat hij gemaakt wordt van onbespoten zaden die koud in Nederland geperst worden, waardoor de kwaliteit van de olie gegarandeerd is.

Deze maand is voor mij de Styletone box één waar genot en zeker het geld waard. Ik kan niet wachten tot het mei is en de volgende box in de brievenbus komt!

 

Follow my blog with Bloglovin

0 gedachten over “De Styletone box van april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge