De perfecte zomer met Goodie Goodness + winactie!!

Jaaa, na de hints over de  Goodie Goodness box van de maand juli, was het deze week dan eindelijk zo ver! De nieuwste box lag weer in de bus en ik stond te trappelen om deze uit te pakken. Natuurlijk wilde ik de unboxing weer filmen dus moest ik even wachten, maar nu is het dan eindelijk zo ver!

Unboxing Goodie Goodness; de Juli-box

Zoals je kunt zien in de video is de inhoud van de box (zoals aangekondigd) weer heerlijk zomers. Dit keer werd ik verwend met een prachtige tas, een flamingo-speldje en twee mooie zomerse kaarten.

IMG_1507.JPG

Juleeze – Zomerse tas

Deze tas van A4 formaat is ontzettend stevig en heeft twee leren banden. Hij is ideaal voor het strand of zwembad, maar kan ook leuk mee als je een dagje gaat shoppen. Ik kreeg de tas in een mooie tropische bloemenprint, anderen kregen hem in een mooie ombre print (donker blauw of roze).

IMG_1504.JPG

Studio PAIR – Handgemaakte flamingo broche

Hoe leuk is deze broche dan! Zoals je inmiddels wel weet ben ik dol op geometrische vormen en ook deze flamingo voldoet hier weer aan. Ook is roze bij mij altijd goed. Studio PAIR  verkoopt handgemaakte leren producten en deze flamingo is een goed voorbeeld. Ik heb even op de website geneusd en wat ik zag deed mijn hart sneller kloppen. Zo verkopen ze nog meer accessoires, plantenbak-hoezen en een heel gaaf kussensloop. Ik ben fan!

IMG_1490.JPG
Goodie Goodness – Kaarten

Deze twee vrolijkerds zitten als bonus is de box. Ze zijn ontworpen door Goodie Goodness zelf en schreeuwen zomer. Naast dat ik een groot liefhebben ben van geometrische vormen, ben ik ook gek op leuke stationary. Deze kaarten krijgen daarom voorlopig een ere plaats op mijn pronk-plankje.

IMG_1521

Winnen?

Jij kunt nu deze coole zomerse box ook in je bus ontvangen. Ik mag in samenwerking met Goodie Goodness een van deze mooie boxen weggeven! Hoe kun je meedoen? Volg mij en Goodie Goodness op instagram en laat onder mijn foto over de winactie een comment achter waarom jij deze box wil winnen!

Waarom wil jij de Juli-box winnen?

Volg mijn blog gemakkelijk met Bloglovin

Dit artikel is een samenwerking met Goodie Goodness. Dit heeft mijn mening niet veranderd. 

Lees hier meer over de vorige boxen:

Goodie Goodness – Juni 2017

Goodie Goodness – Mei 2017

Goodie Goodness – April 2017

Goodie Goodness – Maart 2017

Goodie Goodness – Februari 2017

Goodie Goodness – Januari 2017

15 gedachten over “De perfecte zomer met Goodie Goodness + winactie!!

    1. Leuk!! Ja de box is super, je kunt op Instagram ook nog meedoen met de giveaway, even onder de foto reageren dat je meedoet, volgens mij volg je me al toch?

  1. Je krijgt gewoon een instant happy gevoel van naar alles te kijken wat er in de box zit, zalig gewoon. Zou die wel graag als cadeau geven aan mijn nichtje!

  2. Wat een heppie-de-peppie-box! Naast dat ik eens ga kijken of ik zo’n box voor mezelf ga bestellen, zou ik ‘m graag winnen voor mijn vriendin die wel eens iets voor zichzelf zou mogen doen/krijgen. ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge