De oplossing tegen een zeer droge huid

Dat ik dol ben op de geur van honing is oud nieuws. Garnier bracht vorig jaar een nieuwe lijn haar- en lichaamsverzorging uit en de lijn die het beste bij mijn droge huid past is gemaakt met honing. Daar werd ik dus erg gelukkig van, helemaal toen ik door Kruidvat werd geselecteerd om de bodymilk te testen en een enquête hierover in te vullen.  Dit heb ik netjes gedaan en ik heb genoten van de bodymilk die ik kreeg thuisgestuurd. Wat een verrassing was het dat ik ook van L’Oréal een compleet verzorgingspakket kreeg thuisgestuurd. Dit alles gebeurde tijdens mijn zwangerschap en het schoot erbij in om het pakket uitgebreid te testen. Alles is dus blijven liggen tot na de bevalling, maar nu heb ik alles eindelijk uitgebreid getest en ik wil jullie er graag over vertellen!

uitgelichtGenieten van Loving Blends van Garnier

Laat ik als eerste iets vertellen over de bodymilk waar het allemaal mee begon. De rijke crème zit in een ontzettend fijne flacon met een pompje. Met één keer pompen komt er een flinke hoeveelheid van het product uit waarmee ik met gemak mijn scheen en kuit kan insmeren. Het smeert ook goed uit en zoals de verpakking belooft plakt het niet. Als je net als ik van de geur van honing houdt, dan moet je deze bodymilk zeker proberen. De geur is echt heerlijk, het lijkt net of je pure honing smeert. Nog meer houd ik van de droge Body Olie met olijfolie. Deze olie ruikt heerlijk, een beetje zoet met ondertonen van olijfolie. De flacon ziet er heel mooi uit en het spuitdopje werkt ook erg goed. Ik spuit de olie eerst op mijn handen, om het daarna uit te smeren omdat ik heb gemerkt dat als je het meteen op je benen of armen spuit er ook wat langs gaat en dan krijg je een spiegelgladde badkamervloer! Op je handen voelt het aan als olijfolie en hij smeert natuurlijk ook heel makkelijk uit. Ik was bang dat de olie lang vet zou blijven en heel erg op de huid blijft liggen, zoals heel vaak bij Body Olie, maar dat was helemaal niet het geval! Deze olie trekt nog sneller in dan de Bodymilk en verhelpt meteen de droge plekken. Het duurt ook heel lang voor de droge plekken weer zichtbaar zijn, dus ik ben hier zoals je kunt lezen erg enthousiast over. Zodra deze flacon op is koop ik zeker een nieuwe!

Shampoo en Conditioner met honing

Ook de shampoo en conditioner zijn verrijkt met honing en deze ruiken hier ook heerlijk naar. Onder de douche is dit echt even een genietmoment! Mijn haar heeft best wat te verduren, ik verf het regelmatig, het wordt geföhnd en geborsteld, ik ben aan het “ontzwangeren” en met twee kleine kinderen wordt er regelmatig aan getrokken. Het is erg droog, maar het wordt ook snel vet; je begrijpt dat ik dus best hoge eisen aan shampoo stel. Tot op heden voldeden alleen Aussie shampoo, conditioner en maskertjes, maar ik moet zeggen dat ik blij verrast ben door dit duo. Naast de heerlijke geur, heb ik ook het idee dat mijn haar goed schoon wordt (erg belangrijk!) en dat het goed wordt verzorgd. Na het douchen is mijn haar heerlijk zacht, het wordt niet vet én het behoudt zelfs zijn volume!

Verzorging voor de hele familie met havercrème en amandelmelk

Naast de Loving Blends lijn met honing, zijn er ook andere lijnen uitgebracht. Ik ontving ook nog een pot hele dikke, vette crème voor gezicht en lichaam verrijkt met havercrème en amandelmelk. Aangezien ik al heel fijne Bodymilk en Olie heb voor mijn lichaam, gebruik ik deze crème als nachtcrème op mijn gezicht. Hij is heerlijk zacht en ruikt zoet op een heel milde manier, wat fijn is als je gaat slapen. Ik heb als ik mijn bed in duik niet meer zo’n behoefte aan een heel sterke geur! Deze crème trekt minder snel in dan de Bodymilk en Olie, maar ook dit vind ik voor een nachtcrème veel minder belangrijk. De huid op mijn gezicht is best gevoelig en heel droog (dankzij veelvuldig gebruik van Benzoyl peroxide tegen puistjes in de pubertijd…), maar ’s ochtends word ik met een veel zachtere huid wakker dankzij deze crème. Ik heb minder vaak een serum nodig en mijn huid krijgt de kans om zelf ook te herstellen. Ik kan me best voorstellen dat je deze crème ook gebruikt voor de rest van de familie, dit heb ik zelf niet geprobeerd omdat op de verpakking staat dat het pas geschikt is vanaf 3 jaar.

In het pakket zat ook een klein flesje micellair water, maar deze is inmiddels zo bekend dat ik verwacht dat iedereen inmiddels weet hoe fijn dit is om te gebruiken! Ben je wel nieuwsgierig naar mijn gezichtsreinigingsritueel, laat me dit dan weten in de comments hieronder! Zoals je kunt lezen ben ik onwijs enthousiast over de Loving Blends lijn van Garnier. Ben je nou zelf ook nieuwsgierig naar deze lijn?

Klik hier om jouw Loving Blends product te bestellen

Welke verzorgingsproducten zijn jouw favoriet?

logo

Volg mijn blog gemakkelijk met Bloglovin

0 gedachten over “De oplossing tegen een zeer droge huid

  1. Nou, deze producten (shampoo en conditioner) van loving blends, kan ik wel tot favorieten rekenen. Ik vind ze jammergenoeg zo duur en met drie meiden hier thuis zo op. Maar, de bodylotion die jij omschrijft, moet ik echt eens proberen. Ik wil wel naar honing geuren en ben op zoek naar een bodylotion. Dank je wel meid! Voor deze goede tip!! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge