De nieuwe Goodie Goodness box komt er aan!

Het is alweer bijna 9 juli en dat betekent dat de inschrijving voor de nieuwe Goodie Goodness box binnenkort gaat sluiten… De afgelopen box was echt helemaal mijn smaak en de komende box belooft ook weer een hoop goeds, dus ik zou zeker niet te lang wachten met inschrijven. Ik heb ook nog een leuke aankondiging, dus lees vooral nog even verder.

Mijn vorige artikel over de Goodie Goodness box van juni was een super leuke samenwerking. Daarom mag ik nu al een tipje van de sluier lichten over de inhoud van de volgende box. Ik kreeg een heel spannende hint die ik met jullie mag delen, namelijk:

 Be a flamingo in a flock of pigeons….!

We blijven dus nog even in de tropische sferen; ik ben erg benieuwd!

In mijn volgende blog over Goodie Goodness kun je weer alles lezen over de inhoud van de box en mag ik één box weggeven aan een van mijn volgers, hoe leuk is dat!? Houd dus vooral mijn blog in de gaten en wie weet krijg jij ook wel zo’n gave box in de bus.

 Wat denk jij dat er in de volgende box zit?

Volg mijn blog gemakkelijk met Bloglovin

Dit artikel is een samenwerking met Goodie Goodness. Dit heeft mijn mening niet veranderd. 

Lees hier meer over de vorige boxen:

Goodie Goodness – Mei 2017

Goodie Goodness – April 2017

Goodie Goodness – Maart 2017

Goodie Goodness – Februari 2017

Goodie Goodness – Januari 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge