Nagellak to go van Catrice; succes of no go?

Laat ik met de deur in huis vallen: nagellak en ik zijn geen vrienden. Ik heb (lees: maak) er te weinig tijd voor, ik krijg het er nooit netjes op en als ik het een keer op doe, heb ik nog vóór ik de deur uit ga al beschadigingen er op. Ik vind “gechipte” nagellak heel erg lelijk en onverzorgd staan, dus vaak kies ik er maar voor om geen nagellak op te doen. Toen ik de nagellak to go van Catrice in de Kruidvat zag liggen, moest ik die wel proberen. Ik nam dus twee kleuren mee om te testen en vandaag laat ik je weten wat ik er van vind. 

Catrice nail paint to goHet idee van een nagellak to go sprak me heel erg aan; dat moest wel een snel drogende en hele makkelijke nagellak zijn.  Ideaal dus voor een nagellak-wannabe als ik. Ik nam de kleuren Rosewood En Route en Rapid Red Date mee. Bij thuiskomst kon ik niet wachten en maakte ik meteen een verpakking open.

Topje Catrice nail paint to goNet een markeerstift

Het uiteinde van de nagellak ziet er uit als een markeerstift. Toen ik klein was kleurde ik wel eens met een markeerstift mijn nagels in, dus dit kan nooit moeilijk zijn. Het duurt even voor de lak naar beneden stroomt, maar vervolgens brengt het heel makkelijk aan. Omdat het een nagellak to go is heb ik niet eerst een basis aangebracht, dit zou namelijk het hele “to go” idee wegnemen. De Rosewood is heel mooi oud-roze en ziet er erg mooi en best dekkend uit op mijn nagels. Meer dan één laagje aanbrengen is ook bijna geen doen met deze stiften trouwens.

 

 

 

 

De Rapid is een erg mooie dieprode kleur, maar dekt erg slecht met maar één laag. Ik zie nog steeds mijn eigen nagel er doorheen en dat is natuurlijk met de roze kleur veel minder zichtbaar. De lak droogt wel lekker snel, dus dat is een groot pluspunt. De houdbaarheid van de lak is niet heel goed, aan het eind van de dag is de lak behoorlijk gehavend. Dat komt natuurlijk omdat het maar één laag is zonder een top coat, dus dat begrijp ik wel.

Kort samengevat

Top:
* De prijs: €3,99 per stuk
* Snel droog
* Makkelijk aan te brengen

Minder:
* Dekt niet goed; meer dan één laag aanbrengen gaat moeilijk
* Snel stukjes eraf

Zou ik de lak aanraden? Voor op vakantie wel, maar voor thuis zou ik gewoon lekker een normale lak pakken..

 Wat vind jij van de nagellak to go?

Volg mijn blog gemakkelijk met Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge