Mooier Leven

Een zomers gevoel met Goodie Goodness

Afgelopen vrijdag kon je al met me meekijken toen ik de Goodie Goodness box van deze maand uitpakte. Met het uitpakken weet ik natuurlijk nog niet zo veel van de merken achter de producten en spontaan op film een product goed laten zien is nog niet mijn sterkste kant. Ik maakte daarom ook nog wat foto’s waar de ketting en de kaarten op te zien zijn. Bovendien ben ik ook oprecht een beetje trots op de foto’s die ik heb gemaakt! Vandaag vertel ik je dus wat meer over Origami Zoo en Creative Lab Amsterdam.

Ketting in verpakking.jpg

Origami Zoo – Paper products for playful people

De slogan van Origami Zoo past perfect bij de ketting die ik heb ontvangen. Het is een Tangram ketting, welke gebaseerd is op een Chinees puzzelspel. Ik vind de ketting dubbel leuk, door het ontwerp maar ook omdat ik vroeger bij mijn oma vaak met een tangram puzzel speelde. Een tangram bestaat uit 7 vormen waarmee veel verschillende nieuwe vormen gemaakt kunnen worden. Origami Zoo maakt naast deze diamant-vormige ketting nog veel andere vormen, zoals een konijn, vos, vlinder of een hart. Naast sieraden verkopen ze ook ontzettend leuke papierwaren; posters, kaarten muurstickers, notitieblokken en ga zo maar door. Je kunt er zelfs geboortekaartjes laten drukken met een origami instructie erbij, zodat je de kaart in een dier kunt vouwen als ontvanger (had ik dat maar eerder geweten!).Origami Zoo zet zich ook in voor stichting Knaag Bewust en heeft ook twee konijnen op afstand geadopteerd; hoe leuk!

Ketting
De ketting staat super bij een eenvoudig shirt en maakt mijn outfit meteen een stuk zonniger!

Ik heb de ketting al erg veel gedragen sinds ik hem heb ontvangen en kan dus zeker zeggen dat ik er ontzettend blij mee ben. Het grafische en toch speelse ontwerp past perfect bij mij en fleurt eenvoudige shirtjes enorm op. Aangezien ik nogal vaak simpele shirtjes draag, betekent dit automatisch ook dat ik de ketting heel veel om heb gehad de afgelopen dagen en ik verwacht deze ook zeker te blijven dragen! In de webshop van Origami Zoo kost de ketting €19,95.

KaartenCreative Lab Amsterdam – Postable Papergoods

Een mega zomers gevoel kreeg ik van de kaarten van Creative Lab Amsterdam. Er is gewoon iets met toekans, palmbladeren, papegaaien en ananassen waar ik onwijs blij van word, het straalt gewoon zomer uit! De set van 4 kaarten die ik ontving hebben alle 4 een ander design, wat wel bij elkaar hoort. Zo staat op 3 van de 4 kaarten Congrats, hebben alle enveloppen de gezellige print aan de binnenkant staan en zijn de kaarten met dezelfde techniek gedrukt. De kaarten zijn van een heel goede kwaliteit en zullen veel plezier brengen aan degenen die ze gaan ontvangen. Ik kijk er al naar uit om deze kaartjes te versturen! De kaartjes kosten los €3,50 per stuk via de webshop, maar je kunt ook meteen een set van 8 kaarten kopen voor €24,-.

In de webshop van Creative Lab Amsterdam vind je nog veel meer kaarten met super gave printjes. Zo verkopen ze apen, cactussen, safari kaarten en een heel arsenaal aan prachtige witte kaarten met een reliëf print erop. Mocht je niet één van de aangeboden prints willen, of heb je een heleboel kaarten nodig voor bijvoorbeeld je bruiloft, dan kun je ook een custom design laten maken. Ik weet wel waar ik mijn kaarten laat maken als ik weer een groot feest te vieren heb!

Zoals elke maand ben ik weer laaiend enthousiast over de inhoud van de Goodie Goodness box. Het is keer weer een cadeautje om uit te pakken! Het abonnement kost maar €20,- (plus verzendkosten) per maand en je leert er elke keer weer leuke nieuwe designers mee kennen. Dit artikel is de eerste keer dat ik een samenwerking heb met Goodie Goodness en om dit te vieren komt er ook binnenkort nog een leuke winactie aan, dus houd mijn blog in de gaten!!

 Waar krijg jij het ultieme zomergevoel van?

logo

Volg mijn blog gemakkelijk met Bloglovin

Dit artikel is een samenwerking met Goodie Goodness. Dit heeft mijn mening niet veranderd. 

Lees hier meer over de vorige boxen:

Goodie Goodness – Mei 2017

Goodie Goodness – April 2017

Goodie Goodness – Maart 2017

Goodie Goodness – Februari 2017

Goodie Goodness – Januari 2017

Advertenties

6 gedachten over “Een zomers gevoel met Goodie Goodness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s