lifestyle

Video: Unboxing de Goodie Goodness box van juni

Dit keer (nog) geen artikel over de Goodie Goodness box van deze maand. Ik besloot een keer te filmen terwijl ik de box uitpak, omdat het uitpakken gewoon al een groot deel van het cadeau is en ik dit graag met je wilde delen. Ik ben erg benieuwd wat je er van vindt!

Zoals je kunt zien is de inhoud van de box heerlijk zomers en ben ik er weer ontzettend blij mee. Ik zal wat uitgebreider vertellen over de inhoud van de box in het artikel van aanstaande maandag! Ook heb ik een aantal heel mooie foto’s gemaakt (al zeg ik het zelf ๐Ÿ˜‰ ) en die wil ik graag met je delen maandag!

Vind je het leuk om vaker een unboxing te zien?

logo

Volg mijn blog gemakkelijk met Bloglovin

Deze video is een samenwerking met Goodie Goodness. Dit heeft mijn mening niet veranderd.ย 

Goodie Goodness – Mei 2017

Goodie Goodness – April 2017

Goodie Goodness – Maart 2017

Goodie Goodness – Februari 2017

Goodie Goodness – Januari 2017

Advertenties

13 gedachten over “Video: Unboxing de Goodie Goodness box van juni

      1. Dit is de eerste maand dat ik m echt krijg, eerst was ik gewoon mega fan ๐Ÿ˜Š dus mini feestje hier toen ik werd gevraagd om een review te schrijven en dat ik de box zou krijgen ๐Ÿฅ‚

        Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s